özel bir ugras alani olan ucurtma ile ilgili forum beni oldukca sasirtti ve sevindirdi..nasil buldunuz derseniz yaklasik 3 4 yildir aklimda olan ucurmta sevdasina artikyeni bir baslangic yapmak isterken(yani ucurtma dunyasina giriş) burayi buldum ve cok sevindim..
oncelikle adım EVREN yasım 28 izmirde oturuyorum sivasda okuyorum MADEN MUH.
su an ucurtma almak isitiyorum ne almaliyim ne dogru secim neden dogru secim gibi cook soru var aklimda
bana bu konuda yardimci olursaniz cook sevinirim..
1-ben kaliteli bir ucurtma istioyrum.kırıldı yada yırtıldı gibi seyler yasamak istemiyorum(belkide cok şey istiyorum ama dedigim gibi daha cook yeniyim bunlar belkide ucurtma dunyasinin gercekleridir )
2-beni fiziksel olarak zorlamasini istiyorum
3-yapısının ne icermesi gerektigini bilmiyorum kumaz bez naylos tahta fiberglass...bu konuda da yardim istiyorum
4-ve fiyat konusu fiyat konusu ile ilgili hic bir fikrim yok (20euro ile 150euro) arasinda gordum internette bir sitede acaba hangisi beni tatmin eder yorum yapamiyorum bu konuda da yardim lütfen
işin ozunde bu dunyada yeniyim ve paylaşacaginiz her bilgi kabulumdur.en kısa zamanda bir ucurtma almam gerek o yuzden beni bu konuda oncelikle bilgilendirseniz daha iyi olur..cook TŞK ler
forumu kuccalamaya devam ediyorum bu arada