Senkronize Takımı Kuralım
- M. Rafet ÖZALP
Gözaydını
Arkadaşlar gözünüz aydın. Uçurtmalarınız hayırlı uğurlu olsun.
İyi rüzgarlar, kırımsız uçuşlar dilerim.
Aynı dilek ve temennileri ekibim adınada sunmaktan mutluluk duyarım.
İyi rüzgarlar, kırımsız uçuşlar dilerim.
Aynı dilek ve temennileri ekibim adınada sunmaktan mutluluk duyarım.
- Altan
- Site Admin
Aynı fikirdeyim.idle wrote:Bence toplu şekilde verelim. Herkesin ipi standart olsun.
Toros'u havaalanında sipariş kutuları altında kaybolmuş şekilde gözümde canlandırıyorum.Bu 1000 feetlik dynema makaradan 2 adet, sevgili Toros'a siparis etsek...
Serçin...
2 Makara ağır olabilir ama, hiç olmazsa bir makara bizi çok memnun ederdi.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
slm
@Altan
5 kişi bulup takım oluşturacağıma 5 stunt alıp takım oluşturmak daha kolay geldi...havada da daha kolay çarpıştırabilirim hem
...arkadaşlarımı çok güzel uçurtmalar olduklarına , eğer hoşlanmazlarsa seve seve bana ücretsiz verebileceklerine ikna ettim 
Eray Kara
Erol, eger karar verdiysen, yarina kadar Eray'in siparisine ekleyebilirim.
Ip konusunda da ne kadar lazim olacak? 5 x 2 x 120 ft desek eder 1200 ft. + sleeving. Bir de leader ipleri tavsiye edecegim. Bunlar ip ile ucurtma arasina takilan ici spectra disi dacron ipler. Yaklasik 1-2 metre uzunlugunda oluyorlar. Ucurtmaya yakin yerdeki spectralar ucurtmanin kendisine, ya da takim ucuslarinda baska ucurtmalara deyip zarar verebiliyor. Bu leader'lar disindaki dacron sayesinde spectra kadar keskin degil, ve ucurtmalarin omrunu uzatiyor. Yanliz ipleri Eray'in siparisine ekleyemiyorum. Cunku bestkites'ta yok ruloyla satilan ip. Isterseniz hazir makara uzerinde sleeve edilmis 5 set de getirebilirim, ama tabi daha pahali olur.
Toros
Ip konusunda da ne kadar lazim olacak? 5 x 2 x 120 ft desek eder 1200 ft. + sleeving. Bir de leader ipleri tavsiye edecegim. Bunlar ip ile ucurtma arasina takilan ici spectra disi dacron ipler. Yaklasik 1-2 metre uzunlugunda oluyorlar. Ucurtmaya yakin yerdeki spectralar ucurtmanin kendisine, ya da takim ucuslarinda baska ucurtmalara deyip zarar verebiliyor. Bu leader'lar disindaki dacron sayesinde spectra kadar keskin degil, ve ucurtmalarin omrunu uzatiyor. Yanliz ipleri Eray'in siparisine ekleyemiyorum. Cunku bestkites'ta yok ruloyla satilan ip. Isterseniz hazir makara uzerinde sleeve edilmis 5 set de getirebilirim, ama tabi daha pahali olur.
Toros