Çok güzel bir gün oldu.Rüzgar oldukça fazlaydı.Biraz daha az olsa bütün uçurtmalar uçmaya hazırdı.
Tren uçurtmamı uçurtmayan kalmadı diyebiliriz,özellikle seyircilerimizin çok hoşuna gitti,biraz kullanımını anlattıktan sonra seyirçilerde bir anda usta uçurtmacı oldular.Hele genç bir arkadaş vardı kapanışa kadar uçurtma onda kaldı bayıldı uçurtmaya.Toplamama'da yardımcı oldu,belki ilerde aramıza katılır kim bilir.
Halit Bey'i tren uçurtma kesmedi ve kendi iki iplisine uzun kuyruk takarak güzel bir gösteri yaptı.
Yiğit sahilde uçurtmasını uçurtturken bana ipleri karışmıyormu nasıl açılacak diye soranlar oldu.
Gün foil uçurtmaların günü oldu.
Freedom 2000 hatalı değil Fevzi abi'ye katılıyorum.
Benim arkadaşım bu modeli kalın laylondan yaptı uçurttu.İlk yaptığı uçurtmada buydu.
"Yiğit 4 ipliyi çok iyi kullanıyor. Gayet hakim. Bu arada söylediğine göre bulduğu (örümcek adam) plan doğru planmış.
Orjinal revo planı örümcek adam veya mirevo 1.5 benim yaptığım değil.
Bende Eray Bey'den aldığım revonun kalıbını çıkarttım,ölçüler çok farklı.Altan bey sizin revoyla,Eray Bey'den gelen revolar arasında bile fark var.Revo için yakında paylaşımda bulunacağım.
Resimler ve anlatım harika bu arada Altan Bey ellerinize sağlık.Uzun bir aradan sonra iyi oldu bütün arkadaşları özlemiştim.