Kızımında okuduğu okulun anasınıfında uçurtma çalıştayı yaptık. Çocuklarla böyle bir etkinlik çok güzel oldu. Onlara 80x80 cm diamond uçurtma yaptırdım. Çocuklar küçük oldukları için naylonları ve çıtaları kesip hazırladım. Çocuklar sadece köşelerini yapıştırdılar. Dik çıtayı 7x7 mm, yatay çıtayı ise uçurtmayı arkaya rahat bükebilmek için 5x10 mm kestirmiştim. Çocuklar müthiş eğlendi bir ara neredeyse 30 uçurtmanın tamamı da havadaydı. Ama ben koşuşturmadan tansiyonum düştü heralde o anı fotoğraflayamadım. Ben de rokkaku, genki ve kinetik uçurtma uçurdum. Bazı anneler uçurtmayı çocuklarının ellerine bile vermek istemediler. Etkinlik bittiğinde ise gelip hepsi bana teşekkür etti. Bende bana değil çocuklarınıza teşekkür edin, uçurtmaları onlar yaptı dedim.
Fevzi abi, bu çocuklar 40 yaşına geldiklerinde dahi bu anı asla unutmayacaklar. Yaşadığım için biliyorum. Ellerinize sağlık bende sizi çok kıskandım şimdi.
Yiğit KAHRAMAN
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com