Okulumda bir uçurtma şenliği düzenlemeyi düşünüyorum; "Uçurtma Festivali Nasıl Düzenlenir" adlı yazıyı okudum ve okulumdaki gerekli kişilere aktardım. Pazartesi günü konu ile ilgili olarak okul yönetimi ile görüşeceğim; ancak toplantıya elim olabildiğince dolu gidebilmek için kafama takılan ve hazırlanan belgede bulamadığım bir kaç şeyi size danışmak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum:
- Uçurtma Şenliği düzenlemek için ne kadarlık bir alana ihtiyaç olur?
- Bir veya iki günlük bir şenliğin sponsorsuz maliyeti ne kadar olur?
- Daha önceki şenlik ve festival tecrübelerinize dayanarak ne yapmalı, neye dikkat etmeliyim?
- Şenliğin yapılacağı yerde şenlik zamanında nasıl bir rüzgar olmasına dikkat etmeliyim?
- Tarih olarak mayıs veya nisan ayını düşünüyorum; katılımı (özellikle sizin katılımınızı) yüksek tutmak için sanırsam haftasonu düzenlemem gerekiyor.
Not: Okulda uçurtma ile ilgilenen tek kişi ben olduğum ve sadece iki uçurtmam olduğu için, bu konuda sizlerden destek beklemekteyim.
Lütfen fikirlerinizi, olumlu veya olumsuz farketmez, yazın.
Işık Üniversitesi Uçurtma Şenliği
Işık Üniversitesi Uçurtma Şenliği
Doruk Kuban
Biraz geç oldu ama okul yönetimi ile ancak dün konuşabildim. Festivali bahar döneminde mayıs veya nisan gibi yapmayı planlıyoruz. Festival okulumuz öğrencileri dışında herkese açık olacak -önceki mesajımda da belirttiğim gibi sizleri özellikle bekliyorum- Yer olarak ise daha önce uçurtma şenliği yapılmış olan, tepede ve denizden rüzgar alan bir yer önerildi; ben de sınavlarım hafifleyince gidip bakacağım.
Doruk Kuban
- Trick Serkan