KİMSE YOKMU

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Spectre
İletişim:

Re: KİMSE YOKMU

Mesaj gönderen Spectre »

Merhaba, Aykut Bey

buralardayız. viewtopic.php?f=9&t=2151 orta ileri seviye uçurtma var.
Kullanılmış olarak ne var bilmiyorum bir bakmam lazım. Şu an evden uzakdayım dönünce bakarım.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Resim
Kullanıcı avatarı
Aykutbey

Mesaj gönderen Aykutbey »

Sitedeki ikinci el ilanlarında pek bir şey bulamadım maalesef, dolar da çok arttığı için 100 dolar vermek açıkçası zor geliyor, uçurtmasını satmak isteyen Prism Quantum ya da hypnotist sahiplerine sesleniyorum :)
Kullanıcı avatarı
Spectre
İletişim:

Mesaj gönderen Spectre »

Maalesef bende yok. Dediğim gibi bende yukarı linkde verdiğim Alpha Kites var. 100$a kullanılmış quantum almayı düşünüyordanız bu uçurtma onlardan çok daha iyidir. Zaten dolar la euro arasında da fazla bir fark kalmadı.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Resim
Kullanıcı avatarı
drkkbn
İletişim:

Mesaj gönderen drkkbn »

Aykut Bey,

Ben yaklaşık 3 yıl önce Prism Quantum'un sıfırını Amerika'dan vergi ve nakliye dahil 160$ gibi bir fiyata almıştım. Eğer sıfını almak isterseniz referans olması açısından bilgi vereyim istedim.
Doruk Kuban
Kullanıcı avatarı
Aykutbey

Mesaj gönderen Aykutbey »

Benim bahsettiğim 100 dolarlık fiyat Quantum'un sıfır fiyatı zaten, kargosuyla 150 doları bulur diye tahmin ediyorum, demek ki 3 yılda fiyatlar çok değişmemiş sadece dolar bizde bayağı değişmiş :D