Herkese Merhabalar.Bu kışı boş geçirmeyelim dedik ve başladık.Fevzi Ağabeye rica ettik Hindistan'da bizi temsilen bir uçurtma yapalım O nu da uçur dedik sağolsun kabul etti.Böylece kolları sıvadık ve Halit Bey 'in paylaştığı 3-D Altıgen tasarımlarından ilham aldık.Değerli Uçurtmacımız Ferruh Bey yine imdadımıza yetişti ve Altıgeni biraz daha ele gelir kılmak için boyunu 1.50 cm. ye taşıdı Autocad yardımıyla sağolsun.Neyse kesime geçtik.Resim Öğretmenimiz Hüseyin Bozkurt 'a renk düzenlemesi yaptırdık.
ve böylece kuyruk tasarımı ve rötüşler için Pek değerli Üstadımız Fevzi Kır'ın ellerine emenet ettik uçutmamızı.İnşaallah Hafta içi uçurtmamızı gökyüzüyle buluşturacağız.Uçuş fotoğraflarında buluşmak üzere iyi rüzgarlar...
Uçurtmalar rüzgara direndikleri için yükselirler.
www.Picasaweb.google.com/cemalpekcan
Sorma Ferruh Abi Fevzi Bey beni fena zehirledi.Kumaşı karşımda görünce uçurtmayı bitirinceye kadar iptal oluyorum.Yarın Tavşanlı' ya bekleriz.Deneme uçuşumuz var öğleden sonra inşaallah.
Uçurtmalar rüzgara direndikleri için yükselirler.
www.Picasaweb.google.com/cemalpekcan
Müthiş olmuş elinize sağlık, Büyük baklava diliminin ortasından çıkan parçaları düzenli olarak kestiğimizde onlardanda mükemmel bir küp elde edebiliyoruz. Benim minik Yağız için 55*55 süper bir küp uçurma ortaya çıkmıştı. Yani tek kesimle iki ayrı uçurtma elde ediyoruz. Belki birileri bunu değerlendirir.
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com